Personal

Carolin Vikman
Häst- och stallansvarig och instruktör

Carolin är diplomerad hästskötare och examinerad unghästutbildare. Hon har lektioner på fredagar och lördagar. Hon har sin häst Gypsy uppstallad hos oss. Ser ni Carolin i stallet så tveka inte att fråga henne om hjälp med hästar, utrustning eller något annat som rör stallverksamheten. 

Marita Matsson
PARA-ridlärare

Marita har jobbat på ridskola sedan 1984 och är även överdomare i dressyr och hoppning, A-domare i hoppning och inverkansridning, är utbildare för Grönt kort och basutbildare i distriktet. Hon brinner för Para-ridningen och är ansvarig för det på ridskolan och verksamheten i Västergötlands Ridsportförbund.  

Emelie tog studenten i år men har varit hos oss i flera år. Hon har lektioner på onsdagar och fredagar och rider själv lektion på ridskolan och även privat. Hon är assistent vid Para-ridningen och är även med i Ungdomssektionen och hänger ofta i stallet.

Charlotta Wångstedt
Instruktör

Charlotta är till yrket fotograf och utbildad lärare och förskolelärare t.o.m. årskurs 6. Hon har lektioner på måndagar, tisdagar och torsdagar. Charlotta tycker det är extra roligt här då detta är hennes gamla tävlingsklubb från när hon var yngre och har bland annat ridit Hoppallsvenskan div 1 för Vara.