Personal

Amalia Di Mario
Ridskolechef och instruktör

Jag är stolt och glad över att jag har blivit ridskolechef på Vara ridskola!

Det är en möjlighet för mig att fortsätta arbeta med hästar och att dela min passion med ännu fler människor. Det känns otroligt inspirerande att få ta på mig den här rollen och fortsätta arbeta med hästar på en ny nivå. Jag ser fram emot att skapa en trygg och lärorik miljö för alla ryttare och att få vara en del av deras resa mot att bli skickliga ryttare!

Varje dag är en påminnelse om den magi som uppstår när människor och hästar samarbetar. Att se ryttarna växa i självförtroende och styrka, att se deras leenden och höra deras skratt – det är något som jag kommer bära med mig för alltid.

Carolin Vikman
Häst- och stallansvarig

Carolin är diplomerad hästskötare och examinerad unghästutbildare. Hon har jobbar dagligen på ridskolan och ansvarar för hästarnas skötsel och välbefinnande.  

Carolin har även sin häst Gypsy uppstallad hos oss.

Ser ni Carolin i stallet så tveka inte att fråga henne om hjälp med hästar, utrustning eller något annat som rör stallverksamheten. 

Marita Matsson
PARA-instruktör

Marita är vår klippa och ledstjärna inom para-ridning.

Hon är ansvarig för Para på ridskolan och håller lektioner på vår anläggning samt att hon är verksam i Västergötlands Ridsportförbund. 

Marita har jobbat på ridskola sedan 1984 och är även överdomare i dressyr och hoppning, A-domare i hoppning och inverkansridning, är utbildare för Grönt kort och basutbildare i vårt distrikt. 

Är ni nyfikna para-ridning så tveka inte på att kontakta oss!   

Charlotte Wångstedt
Instruktör

Charlotte är i grunden utbildad förskolelärare och lärare t.o.m årskurs 6. Hon har även arbetat som fotograf. 

Charlotte har hållit på med hästar hela sitt liv. Hon har arbetat mycket med unghästar men har sedan många år sitt störta fokus som instruktör och arbetar nu som instruktör på Vara ridskola. 

Charlotte’s fokus område är hoppning. I mån av tid håller hon hoppkurser på ridskolan.